Bahri Çolpan


Herkes Kendi Yasağını Uygulasın

Koronavirüs belasının baş göstermesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve tüm doktorlar sürekli uyarıyor  “Dışarı çıkmayın, evinizde oturun sağlıklı kalın” diye uyarı yapıyor.


Merhaba saygıdeğer okurlar,

Koronavirüs belasının baş göstermesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve tüm doktorlar sürekli uyarıyor  “Dışarı çıkmayın, evinizde oturun sağlıklı kalın” diye uyarı yapıyor. O kadar uyarıya rağmen, insanların dinlemeden, inadına yapar gibi Türkiye’nin her yerinde caddeleri ve sokakları maalesef doldurmaları gerçekten çok vahim bir durumdur.

Hayretler içinde kalıyoruz. Bu kadar uyarı neden dikkate alınmıyor?. Bu öldürücü virüsün tehlikesi niye ciddiye alınmaz, anlamak mümkün değil. Bizim Türk milleti olarak maalesef ki, yasaklara karşı acayip bir alerjimiz var. Fakat bu yasak faydalı yasak ve bizim sevdiklerimizin geleceği içindir.

Benim gördüğüm kadarıyla hükümet herkesin kendi yasağını uygulayıp sokağa çıkmaması için fırsat veriyor, ancak bu fırsatı millet art niyetli değerlendiriyor ve sokakları boş bırakmıyor. Uyarıları dikkate almayan insanlar bana göre hükümeti sokağa çıkma yasağı uygulamaya zorluyor. Oysa ki, şuan sokağa çıkma yasağı yok, acil işi olan herkes evinden çıkıp işini yapıp tekrar evine dönebiliyor. Bu sorumsuzluk böyle devam ettiği sürece hükümet mecburen sokağa çıkma yasağı uygulayacak ve bu kararla hiç evinizden çıkamayacak duruma geleceksiniz.

Bakın Çin bir bölgede çıkan koronavirüs belasını kurallara uyarak  atlattı. Bizlerde hükümetin iyi niyetini ve uyarılarını dinleyerek bu virüs belasından kurtulabiliriz. Lütfen kendi hayatınız için, sevdikleriniz geleceği için şu bela atlatılana kadar evden çıkmamaya özen gösterin. Tehlike büyük. Bu virüs maalesef öldürüyor. Ölmemek için evimizde kalalım. Sabrederek bu işin üstesinden mutlaka geleceğiz.    

Celal kırgın
10.04.2020 00:25:31
Bahri Çolpan abim, birde osmaniye sizi dinlese bizde bu kadar çok vaka olmazdı, o kadar canlı yayın yaptınız, emeğinize sağlık ama bu bizim hakkımız, aynı devam ettiler şimdi de %50 oldu pozitif hasta. Bahri Çolpan abime selam olsun yurdumun güzel insanı

Serdar dinç
23.04.2020 17:52:39
Olumludur

  • Perşembe 31.3 ° / 19 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.4 ° false
  • Cumartesi 28.5 ° / 15.2 ° Güneşli