Bahri Çolpan


Hesap Zamanı Geliyor

Yerel seçimlere 4 gün kaldı. Artık söz seçmenindir. Tüm Belediye Başkan adayları ve ekipleri son çalışmalarını yapıyor.


Hesap Zamanı Geliyor

Merhaba sevgili okurlar, 

Yerel seçimlere 4 gün kaldı. Artık söz seçmenindir. Tüm Belediye Başkan adayları ve ekipleri son çalışmalarını yapıyor. Tüm adaylar aylardır çalışıyor ve çok da yoruldular. Millete anlatacaklarını anlattılar. Projelerini açıkladılar. Tüm adaylarında Osmaniye için güzel projeleri var. Bakalım halk hangi adayın projesini kabul edip Belediye başkanı yapacak herkes merakla bekliyor.

Özelikle sosyal medya hayatımıza girdiğinden bu yana artık hiçbir şey gizli kalmıyor. Yalanlar asla kabul görmüyor. İnsanlar bir şeklide sosyal medyadan her türlü içeriğe ulaşabiliyor. Zaten Belediye başkan adayları da programlarını genel olarak sosyal medyadan ve broşür halinde halka duyurmayı tercih ediyor.

Pazar günü artık millet sandığa gidecek ve tercih ettiği kimse oyunu verip Osmaniye’nin yeni Belediye başkanını seçecek.

Millet iradesi her şeyin üzerindedir. Kimi tercih ederse başımızın tacıdır. Şimdiden tüm adaylara başarılar diliyor.

Yeni seçilecek olan Belediye başkanı kim olursa olsun, çok zor günlerin beklediğini şimdiden hatırlatalım. Osmaniye yeni Belediye başkanından çok şeyler bekliyor. Özellikle ihalesi tamamlanan alt yapı çalışmaları seri bir şekilde bitirilmeli ve yeni dökülecek asfalt çok uzun süre kullanışlı olmalıdır. Osmaniye’nin bir kuruşunu bile boşa harcayacak durumu yok. Yeni Belediye başkanı bir kuruşun bile hesabını yaparak hizmet yapmalıdır. Yapacağı her proje günün şartlarına uygun olmalı ve kullanılmayacak proje yapılmamalıdır. Yıllardır ayağa kalmak için patırdayan Osmaniye artık ayağa kalkıp yürümeli hatta koşmalıdır. Yani halkımızın yeni seçilecek Belediye başkanından beklentisi çok yüksek. İnşallah seçilen de bunun farkına vararak Osmaniye’nin kaderini değiştirir.

Yeni seçilen Belediye başkanı özellikle kanalizasyon işini yapan firmayı yakın markaja alıp şartnamede ne yazıyorsa ona harfiyen uyulmasını sağlamalıdır. Buradan birkaç kelime de bu yapılan işleri kabul edecek komisyona olacak. Osmaniye’nin geleceğini düşünüyorsanız asla bu firmanın yaptığı eksik işlere kabul etmeyin. Ben zaten bir vatandaş olarak her gün Osmaniye’yi gezip neler yaptıklarını kontrol ediyorum. Lütfen benim gösterdiğim duyarlılığı sizde gösterin. Ben şahsen bu firmanın samimiyetine inanmıyorum.  

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara beye yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum.

  • Cumartesi 28.5 ° / 15.2 ° Güneşli
  • Pazar 34.3 ° / 19 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.3 ° / 15.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı